Salade met paddenstoelen en asperges (2 porties)

Ingrediënten
- 500 gram asperges
- 200 gram paddenstoelen naar keuze
- 1 rode peperoni
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 eetlepels yoghurtdressing
- 4 groene slabladeren
- 2 sneetjes volkorenbrood

Bereidingswijze
Was de slabladeren, laat goed uitlekken. Schil de asperges en kook ze knapperig. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Was de peperoni en snijd deze in dunne reepjes. Verhit de olijfolie in een pan. Bak de paddenstoelen en de peperoni kort. Mix de asperges, paddenstoelen en peperoni door de dressing en laat de salade 5 minuten staan. Beleg twee borden met de slabladeren en verdeel daar de salade over. Serveer het gerecht met een snee volkorenbrood.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 VP3 WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel