Vis met kerrielinzen (2 porties)

Ingrediënten
- 120 gram linzen uit blik
- 1 eetlepel koolzaadolie
- 1 kleine, gesnipperde ui
- 1 theelepel korianderpoeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- 300 gram kabeljauwfilet
- 1 dl witte wijn
- ¾ theelepel kaneel
- beetje cayennepeper snufje kruidnagelpoeder
- halve citroen
- zout en peper

Voor de kerriesaus
- 1 maatlepel kerriesoep
- 1 dl heet water
- beetje bouillon en kerriepoeder

salatinternet.jpg  Bereidingswijze
  Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de visfilets in een ovenschaal.
  Maak een marinade van citroensap, witte wijn en de kruiden en laat de
  vis hierin 10 minuten staan. Laat de vis vervolgens 20 minuten garen in
  de oven. Laat de linzen uitlekken in een zeef. Stoom de uien in de
  koolzaadolie en voeg daar de kruiden en linzen aan toe. Daarna wat
  water toevoegen en het geheel ongeveer 10 minuten laten sudderen.

Mix daarna de kerriesoep met het water. Breng het geheel op smaak met de kruiden. Verdeel de saus over het hoofdgerecht en serveer direct.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 VP3 WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel