Spinaziepasta met zalm (2 porties)

Ingrediënten
- 300 gram zalm
- 1 fijngehakt knoflookteentje
- 1 gesnipperde ui
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel sojasaus
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel gehakte gember
- 450 gram spinazie, vers of uit de diepvries
- 80 gram tagliatelle

Bereidingswijze
Snijd de zalm in repen. Mix de knoflook, de sojasaus en de gember. Giet het mengsel over de zalm en laat het 1 tot 2 uur in de koelkast staan. Bak de ui in de olijfolie, doe de spinazie erbij en voeg een snufje zout toe. Laat het geheel afgedekt ongeveer 5 minuten stoven. Kook de tagliatelle (al dente) in water met wat zout. Haal de zalm uit de marinade en laat het uitdruppelen. Verhit een beetje olie in een pan en braad de zalm aan beide kanten aan. Meng de tagliatelle met de spinazie en voeg citroen, zout en peper naar smaak toe. Direct serveren met de zalm.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 VP3 WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel