Feestgebraad (2 porties)

Ingrediënten
- 400 gram kalfsvlees, mager
- 3 sinaasappels met schil
- 1 gesnipperde ui
- 100 gram blauwe druiven
- 1 eetlepel koolzaadolie
- 1 eetlepel rum
- 1 eetlepel honing
- gedroogde majoraan
- zout, peper, paprikapoeder

festtagsbrateninter.jpg  Bereidingswijze
  Verwarm de oven voor op 200°C. Wrijf het vlees in met zout, majoraan,
  peper en paprikapoeder.Verhit de olie in een pan en braad het vlees aan
  alle zijden goed aan. Leg het vlees in een vuurvaste schaal en plaats die
  in het midden van de oven (ongeveer 1 uur). Rasp de sinaasappels.
  Halveer 2 sinaasappels, pers ze en meng het sap met het raspsel.
  Stoom de uit tot die glazig is voeg de suiker, rum en sinaasappelsap toe.

Besprenkel het vlees in de oven regelmatig met het sap. Schil de overige sinaasappel en maak er partjes van. Was de druiven en snijd ze in tweeën. Zeef het sap, kook het en verstevig het eventueel met wat guar. Voeg de druivenpartjes en de sinaasappel toe. Serveer dit gerecht met rijst of pasta.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 VP3 WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel