Sperziebonensalade met gerookte vis (2 porties)

Ingrediënten
- 550 gram sperziebonenbonen
- 1 gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 4 eetlepels Italiaanse- of yoghurtdressing
- 2 gerookte forellen of witvis

Voor de dressing

- 3 eetlepels natuurlijke yoghurt
- beetje verse mierikswortel, geraspt
- peper en zout

felcheninternet.jpg  Bereidingswijze
  Maak de sperziebonen schoon en kook ze gaar. Snipper intussen de ui en
  de knoflook. Meng de bonen met de ui, knoflook en dressing tot een
  salade. Roer de verse mierikswortel door de yoghurt met een beetje zout
  en peper. Verdeel de bonensalade over twee borden. Leg op elk bord een
  vis en schenk daar de yoghurtdressing overheen.


Tip:
serveer het gerecht met een sneetje volkorenbrood.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 VP3 WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel